Team DC

Davey

Davey

Mijn naam is Davey en mag me al velen jaren de trotse eigenaar van DC Company noemen. Met ons fantastische team zorgen we elke week voor de beste groepslessen. Mijn passie is lesgeven, mensen motiveren en een ieder het beste uit zich zelf laten halen.

Lekker knallen tijdens de spinning, heerlijk dansen en of ontspannen bij de yoga. Mijn werk, mijn hobby en grootste passie is les geven.

Mijn visie is een fijne veilige plek realiseren waar een ieder zich welkom voelt. Niets is voor ons te gek en met onze sfeer die openminded is…voelt DC als een grote familie.

Samen zijn is verbinden. Ik hoop je snel te verwelkomen in onze geweldige studio.

DC The Place To Be 💜

Carmen

Carmen

Ik ben Carmen en sinds dag 1 maak ik met ontzettend veel plezier deel uit van het DC Company team. Mijn duizendpoot rol is in de afgelopen jaren van het lesgever podium steeds meer ontwikkeld naar een rol achter de schermen. Ik werk met heel veel plezier aan de ontwikkeling van creatieve nieuwe ideeen voor het bedrijf. Ik neem nog wekelijks deel aan de lessen waardoor ik het DC gevoel dagelijks bij me draag. Ik kijk ernaar uit om nog vele mooie dingen voor u te realiseren. 

Veel liefs en veel DC plezier gewenst.

Suzan

Suzan

Hi, ik ben Suzan of vaak ook Suus. Je zal me regelmatig zien bij DC company want ik geef de lessen voor de volwassenen en de kinderen.

Iets meer over mijzelf;
ik ben 35 jaar, en moeder van 2 dochters.
Ik heb de Dansacademie gedaan en nadien verder gegaan in de sportwereld. Naast mijn werk bij DC Company werk ik ook nog in de gezondheidszorg.

Ik streef er in mijn lessen altijd op na dat je met plezier gesport hebt, want dan hou je het ook vol! Ook zal je me vaak horen zingen tijdens de lessen, niet dat dat best klinkt!

Ik geef bij DC Company dus erg veel lessen, van spinning tot mini swing. Ik geef met heel veel plezier les en zou het leuk vinden om jou een keer in een van mijn lessen te mogen zien!

Tot snel,

Groetjes Suus.

Marly

Marly

Hallo allemaal!

Mijn naam is Marly, ik ben 21 jaar en ik geef dansles en XCO bij DC. Ook train ik sinds een jaar samen met Amy een dansteam. Zelf dans ik ook in een team genaamd Non Stop. Dit doe ik al vanaf het moment dat DC is geopend! In het dagelijks leven ben ik veel bezig met mijn studie. Ik studeer rechten aan Tilburg University. Hiernaast vond ik het leuk om dingen met vrienden te doen, te reizen en uit te gaan. Ook hou ik veel van sporten en zul je mij dan ook bij veel van onze superleuke lessen zien!

Miranda

Miranda

“Relax, nothing is under control.”

Mijn naam is Miranda. Bij DC Company geef ik Yoga. Een van mijn passies. De andere passies zijn mijn gezin, man en 2 kinderen, en mijn werk als Mentor.
Werken met en voor mijn medemens warmt mijn hart en geeft mij zoveel energie. Dat is waarom ik zo graag bij DC Company lesgeef! Zij delen deze passie met mij.

🙏🏽 Namaste 🙏🏽

Amy

Amy

Mijn naam is Amy de Croon. Ik ben 21 jaar en dans al bij DC vanaf de eerste dag dat het opende. Bij DC geef ik met veel plezier dansles aan kinderen van alle leeftijden! Zelf doe ik ook graag mee met andere lessen. Denk aan: XCO, Power en Yoga. Naast DC ben ik student en vind ik het erg leuk om tijd door te brengen met vrienden en familie.

Natuurlijk dans ik in mijn vrije tijd zelf ook! Ik zit in een team genaamd nonstop, dit doe ik al vanaf dat ik 8 jaar ben. Sinds vorig jaar train ik ook een wedstrijdteam samen met Marly. Ik ben trots op onze DC Fam en blij dat ik hier deel van uitmaak. 🤍

Calista

Calista

Als docent lichamelijke opvoeding zit lesgeven in mijn bloed. Doordat ik mijn passie bewegen op muziek kan combineren met lesgeven is dit dan ook het allerleukste wat ik mag doen. Techniek, plezier, doorzettingsvermogen, hardwerken zijn dan ook dingen die ik belangrijk vind in mijn lessen. Mijn muziek keuze zal je door de lessen heen helpen. Mijn technische benadering zal ervoor zorgen dat je elke week weer beter word en met nog meer plezier komt trainen.

Al meer dan 25 jaar in het vak, maar nog lang niet klaar ermee.

Naast sportief bezig zijn ben moeder van 3 kinderen. Vind ik het heerlijk om te koken, houd van reizen en lekker buiten zijn. Ook een feestje laat ik niet zomaar voorbij gaan.

Dus laten we een feestje bouwen in mijn lessen. Ik zie je deze week weer!!!

Dani

Dani

Geboren en getogen in Tilburg, half Italiaanse, moeder van twee geweldige boys Damaso en Savio en meer dan 20 jaar samen met Harm. Ik ben een energieke, bezige bij die van jongs af aan al bezig is met sporten en voeding. Van klassiek ballet tot voetballen. Sporten is voor mij een enorme energiegever.

Ik heb van mijn hobby (deels) mijn werk gemaakt als: sportinstructrice en integrale lifestyle- en vitaliteitscoach (Vivitale). Vorig jaar heb ik hiervoor mijn post HBO opleiding afgerond, dit naast mijn baan als HR Manager.

Ik vind het heerlijk om les te geven om er elke keer weer het maximale uit te halen. Of het nu xcore, power of yoga is. DC is mijn thuishaven, het voelt als thuiskomen, als mijn familie. Davey en ik zijn hele goede vrienden en kennen elkaar al erg lang. Op maandagavond (power) en vrijdagochtend (xcore) vind je mij sowieso bij DC.

Wil jij ook deel uit maken van onze DC familie? Doe dan gezellig mee met één van mijn lessen!

Chloë

Chloë

Hee allemaal, 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van DC Company! Mijn naam is Chloë, 21 jaar en ik ben gedurende de week te vinden bij DC. Sinds mijn zesde dans ik al bij Davey in het team Non Stop en sinds een aantal jaar ben ik onderdeel van dit super fijne en gezellige team!

Je zal mij vaak achter de balie in de kantine zien, waar ik het altijd gezellig vind om een praatje met je te maken. Zin in een kopje koffie…ook dat kan natuurlijk! Daarnaast ben ik achter de schermen bezig om te kijken hoe we alles nog leuker en beter kunnen maken voor jou! 

Het is belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt in een relaxte studio waar iedereen welkom is! 

Hopelijk zie ik je snel en kunnen we samen kijken waar jij behoefte aan hebt! 

Volg ons op onze socials