DC News GEZOCHT: SPORTINSTRUCTEUR

15 november 2022

Ga aan de slag als sportinstructeur in onze club die zich kenmerkt door veelzijdigheid en een open, laagdrempelige sfeer. Als trainer bij DC Company weet je met jouw persoonlijke en unieke aanpak onze leden te motiveren en enthousiast te maken om hun grenzen op te zoeken en te verleggen. Dat doe je tijdens groepslessen zoals XCore, Spinning, Club Power, Shape en Yoga. Samen met ons energieke en collegiale team creëren we een plek waar onze sporters kunnen werken aan hun persoonlijke doelen in sport, creativiteit, techniek en fitheid.

Dit breng je mee

  • Je hebt ervaring in het geven van groepslessen in een sportclub, zoals XCore of spinning aan volwassenen en/of kinderen
  • Je kan lesgeven vanuit een concept zoals Clubjoy en kan daarnaast een eigen les invulling geven afgestemd op onze sporters
  • Je bent energiek en enthousiast en kan dit overbrengen naar leden
  • Je bent flexibel gedurende de week om lessen te geven/over te nemen

DC, the place to be

DC Company is sinds 2015 dé plek om te dansen, sporten en yoga te beoefenen in de Reeshof in Tilburg. Davey de Kok en zijn team creëren een fijne, veilige sfeer zodat iedere sporter, danser en yogi zich welkom en gewaardeerd voelt. Wij geven groepslessen aan kinderen, teens en volwassenen. Voor meer informatie kijk je op ww.company-dc.com.

Dit bieden wij

  • Wij bieden je een marktconform salaris afgestemd op je opleiding en ervaring
  • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak
  • Een fijne werkplek waar we hard werken maar ook veel plezier hebben samen. Work hard, play hard!

Heb je interesse of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@company-dc.com of bel naar 06 – 81 49 81 87 (Davey de Kok). Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met ons team en onze club!

Meer nieuws

Volg ons op onze socials