DC News Buitenlessen met kids & online lessen met volwassenen

12 januari 2022

Vanaf deze week zijn we weer volop aan de gang met al onze lessen. We bieden namelijk al onze kinderlessen weer buiten aan in de tuin. Ook gaan we weer volop online lessen aanbieden via Zoom voor alle volwassenen.

We hopen je heel graag te zien dus check het rooster goed en zorg dat jij je aanmeldt, zodat wij weten hoeveel personen we kunnen verwachten. Dit geldt zowel voor de fysieke kinderlessen als voor de online volwassenen lessen.

Kids in tuin
Aan de zijkant van het gebouw van DC Company, op de parkeerplaats tussen DC en de Wegwijzer, zullen wij een KISS&RIDE maken zodat de kinderen afgezet kunnen worden. Ouders mogen niet buiten wachten op de kinderen en dienen de locatie meteen te verlaten. Na de les kunnen de kinderen opgehaald aan de voorkant van DC Company (de normale in- en uitgang). Wees op tijd en kleed de kids warm aan, zodat we samen weer heerlijk kunnen sporten.

Volwassenen via Zoom
Het is enorm belangrijk om te blijven bewegen. Voor de volwassenen is het weer mogelijk om materialen te lenen om optimaal de online lessen te kunnen volgen. Denk hierbij aan XCO, gewichten (keuze uit een totaal van 4 gewichten van 1/2,5/5 kg), matje, etc. Stuur hiervoor een mail naar info@company-dc.com en dan spreken we een dag en tijdstip af wanneer jij dit kunt komen ophalen.

Zin om een proefles te komen? Klik dan op de button ‘gratis proefles’ en dan zien we jou hopelijk snel!

* In verband met de versoepelingen rondom de coronamaatregelen zijn alle lessen weer binnen in onze zalen.

Meer nieuws

Volg ons op onze socials