>

Yin/Yang Yoga

Wil je fysiek worden uitgedaagd om geheel tot rust te komen en ruimte krijgen om te ontspannen? Volg dan een gratis proefles bij onze Yin/Yang Yoga!

Yin/yang yoga is een combinatie van Yin: zachtheid, overgave en Yang: actie, doelgericht. Een yin yang yogales richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. Het yin gedeelte focust zich vooral op zittende en liggende houdingen. Het yang gedeelte is iets actiever en bestaat vaak uit staande houdingen, waarbij gelet wordt op ademhaling, beweging en uitlijning. Zowel in de yin als in de yang houdingen krijg je ruimte om te ontspannen, bewuster te worden van je lijf en ruimte om op je eigen manier je grenzen te ontdekken. Zo creëren we een innerlijke balans.

Yin/yang yoga is een les die makkelijk te volgen is dankzij het rustige tempo. Ook wanneer je al meer ervaring hebt met yoga is deze les een perfecte aanvulling op je yoga beoefening.

Yoga is not a work-out, it’s a work-in…

Bekijk rooster

Trainingsdoel

Yin - versterken en versoepelen bindweefsel en gewrichten & Yan - ademhaling, beweging en uitlijning

Intensiteit